Бухгалтерський облік як джерело інформації для обчислення рентної плати за користування надрами - Занько, Борис Михайлович (ТОВ «Екоінвестком», 2016)
У статті обґрунтовано необхідність накопичення у системі бухгалтерського обліку інформації, що використовується для обчислення рентної плати за користування надрами, склад якої зумовлений вимогами податкового законодавства.

The article substantiates the need to accumulate in the accounting system of information used to calculate the rent for the use of subsoil, the composition of which is determined by the requirements of tax legislation.
Keywords: бухгалтерський облік рентної плати; виробнича собівартість; витрати; корисні копалини; рентна плата за користування надрами; rent accounting; production cost; costs; minerals; subsoil rent