Бюджетне стимулювання інноваційно-інвестиційної діяльності в Україні - Міщенко, Рафаель Олександрович (Ірпінь, 2023)
В дисертації надано аналіз сутності державної фінансової політики активізації стимулювання інноваційно-інвестиційної діяльності, здійснений на основі процесно-цільового підходу, виявив її природу, цільову спрямованість, внутрішню структуру, макроекономічний вплив, зв’язок з національними інститутами та науковими дослідженнями.

The dissertation provides an analysis of the essence of the state financial policy of stimulating innovation and investment activity, carried out on the basis of a process-target approach, revealing its nature, target orientation, internal structure, macroeconomic impact, connection with national institutes and scientific research.
Keywords: бюджетне стимулювання інноваційно-інвестиційної діяльності; державна бюджетна політика; фіскальна політика; інноваційно інвестиційна діяльність; бюджетне стимулювання; інновації; інвестиції; budgetary incentives for innovation and investment activities; state budget policy; fiscal policy; innovation and investment activities; budgetary incentives; innovations; investments