Особливості вручення повідомлення про підозру та порядок виклику осіб, що перебувають у зоні АТО - Лугіна, Наталія Анатоліївна (Ун-т ДФС України, 2019)
Публікація присвячена розгляду особливостей вручення повідомлення про підозру та порядок виклику осіб, що перебувають у зоні АТО. Проаналізовано норми чинного КПК щодо даного питання.

The publication is devoted to the consideration of the peculiarities of the presentation of a suspicion message and the procedure for calling persons in the ATO zone. The norms of the current CPC on this issue are analyzed.
Keywords: повідомлення про підозру; порядок виклику осіб; зона АТО; органи розслідування; кримінальне правопорушення; notification of suspicion; calling procedure; ATO zone; investigation authorities; criminal offense