Розробка додатку для перекладу текстів з використанням мовних моделей - Долматов, Олександр Миколайович (Ірпінь, 2025)
Проектування та розробка вебдодатку для перекладу текстів з використанням мовних моделей. Проведення аналізу предметної області. Розробка архітектури системи. Створення фронтенду та бекенду вебдодатку. Розгортання мовної моделі та її інтеграція. Методика та етапи реалізації вебдодатку. Переклад тексту за допомогою інтегрованої мовної моделі.

Development of a web application that provides text translation capabilities through the integration of a language model.Conducting an analysis of the subject domain.Developing the system architecture.Creating the frontend of the web application.Backend development.Deploying the language model and its integration.The methodology and stages of webapp implementation.
Keywords: вебдодаток; переклад; мови; велика мовна модель; користувацький інтерфейс; функціональність; web application; translation; languages; large language model; user interface; functionality