До проблеми оптимізації оподаткування прибутку підприємств в Україні - Мартиненко, Валентина Віталіївна (РВВ Луцький національний технічний університет, 2017)
У даному матеріалі здійснено моделювання «ефекту кривої Лаффера» для податку на прибуток підприємств в Україні.

In this material, the "effect of the Laffer curve" for the corporate profit tax in Ukraine was simulated.
Keywords: податкова система; моделювання; ефект кривої Лаффера; податок; прибуток; tax system; simulation; effect of the Laffer curve; tax; profit