Формування позитивного соціально-психологічного клімату в компанії в умовах дистанційної роботи - Черчелюк, Віта Леонідівна (Ірпінь, 2025)
У рамках даної дипломної роботи був проведений комплексний аналіз теоретичних та практичних підходів до формування позитивного соціально-психологічного клімату в колективі компанії, зокрема в умовах дистанційної роботи. За результатами дослідження запропоновано тренінгову програму «Формування сприятливого психологічного клімату», спрямовану на розвиток ефективної комунікації, емоційної підтримки та згуртованості колективу.

As part of this thesis, a comprehensive analysis of theoretical and practical approaches to the formation of a positive socio-psychological climate in the company's team, in particular in remote work conditions, was conducted. Based on the results of the study, a training program "Formation of a favorable psychological climate" was proposed, aimed at developing effective communication, emotional support and team cohesion.
Creating a positive socio-psychological climate in the company in remote work conditions
Keywords: соціально-психологічний клімат; дистанційна робота; компанія «Квартал»; згуртованість; тренінг; психологічна підтримка; socio-psychological climate; remote work; company "Quarter"; cohesion; training; psychological support