Стан та удосконалення обліку витрат на ремонти і поліпшення основних засобів (Свідоцтво про реєстрацію авторського права на твір №116262) - Занько, Борис Михайлович (Міністерство розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України, 2023)
Стаття присвячена дослідженню теоретичних і методичних аспектів обліку витрат на ремонти і поліпшення (модернізація, модифікація, добудова, дообладнання, реконструкція тощо) основних засобів.

The article investigates theoretical and methodological aspects of cost accounting for repairs and improvement (upgrade, modification, finishing, retrofit, renovation) of fixed assets.
Keywords: витрати; основні засоби; ремонт основних засобів; поліпшення основних засобів; первісна вартість основних засобів; costs; fixed assets; fixed assets repairs; improvement of fixed assets; fixed assets acquisition cost