Митне регулювання експорту нехарчової продукції до ЄС - Наконечна, Анастасія Вячеславівна (Ірпінь, 2025)
У роботі розкрито сутність і зміст аналізу особливостей митного регулювання експорту нехарчової продукції до ЄС та розроблення пропозицій щодо його удосконалення.

The paper reveals the essence and content of the analysis of the features of customs regulation of exports of non-food products to the EU and the development of proposals for its improvement.
Keywords: експорт до ЄС; нехарчова продукція; митне регулювання; акцизний податок; контрабанда; контрафакт; митні ставки; export to the EU; non-food products; customs regulation; excise duty; smuggling; counterfeiting; customs tariffs