Презентаційна потужність економічного подкастингу та блогінгу засобами SMM і SEO оптимізації в інтернеті - Полоз, Олена Іванівна (Ірпінь, 2025)
Магістерське дослідження розглядає динаміку того, як можна використовувати методи цифрового маркетингу (SMM і SEO оптимізації) для покращення позиціонування та популяризації економічної інформації через сучасні подкасти та блоги. За підсумками розвідки сформульовані висновки реалізованої наукового дослідження, проведене емпіричне дослідження та створено модель контентстратегії та подкасту на економічну тематику “The Student Money Mentor”.

The master's research examines the dynamics of how digital marketing methods (SMM and SEO optimization) can be used to improve the positioning and popularization of economic information through modern podcasts and blogs. Based on the results of the investigation, the conclusions of the implemented scientific research were formulated, an empirical study was conducted, and a model of content strategy and a podcast on economic topics “The Student Money Mentor” was created.
Keywords: економічний подкастинг та блогінг; моделювання; соціальнокомунікаційні технології; SEO оптимізація; SMM просування; economic podcasting and blogging; modeling; social communication technologies; SEO optimization; SMM promotion