Облік і контроль основних засобів та аналіз ефективності їх використання за матеріалами ПАТ "ЕСКО-РIВНЕ" - Стрелюк, Віталій Іванович; Strelyuk, Vitaliy Ivanovych (Ірпінь, 2023)
У кваліфікаційній роботі розглядаються питання опрацювання переконуючих рекомендацій та пропозицій стосовно вдосконалення методики обліку і аналізу основних засобів на досліджуваному підприємстві. За результатами дослідження сформульовані пропозиції щодо удосконалення обліку та аудиту основних засобів на досліджуваному підприємстві. Запропоновано включити до наказу про облікову політику елементи, які забезпечать формування більш аналітичної інформації щодо обліку складових основних засобів; розроблено робочі документи аудитора щодо перевірки документального оформлення господарських операцій досліджуваного підприємства з основними засобами.

The qualifying work deals with the development of convincing recommendations and proposals regarding the improvement of the method of accounting and analysis of fixed assets at the enterprise under study. Based on the results of the study, proposals were formulated for improving the accounting and auditing of fixed assets at the enterprise under study. It is proposed to include in the order on the accounting policy elements that will ensure the formation of more analytical information regarding the accounting of fixed assets; the working documents of the auditor were developed regarding the verification of the documentation of economic operations of the investigated enterprise with fixed assets.
Accounting and control of fixed assets and analysis of the efficiency of their use according to the materials of PJSC "ESKO-RIVNE"
Keywords: основні засоби; облік основних засобів; методика та організація обліку основних засобів; аудит основних засобів; fixed assets; accounting of fixed assets; method and organization of accounting of fixed assets; audit of fixed assets