Доходи державного бюджету України, формування і резерви зростання - Забродський, Олександр Петрович; Zabrodskyy, Oleksandr Petrovych (Ірпінь, 2024)
У кваліфікаційній роботі автор розглянув теоретичні та практичні аспекти формування державного бюджету країни, виокремив основні пріоритетні напрями удосконалення процесу формування доходів державного бюджету.

In the qualifying work, the author considered the theoretical and practical aspects of the formation of the state budget of the country, singled out the main priority directions for improving the process of formation of state budget revenues.
Revenues of the state budget of Ukraine, formation and growth reserves
Keywords: державний бюджет; доходи державного бюджету; бюджетно податкова політика; state budget; state budget revenues; budgetary and tax policy