Податкове консультування з обліку, оподаткування та контролю оплати праці - Лоташ, Роман Вікторович; Lotash, Roman Viktorovych (Ірпінь, 2024)
У роботі досліджено сукупність теоретико-методологічних та практичних аспектів організації обліку, оподаткування та контролю розрахунків з оплати праці. Визначено теоретичні та практичні засади обліку, оподаткування і контролю розрахунків з оплати праці та визначення напрямків їх удосконалення з використанням податкового консультування.

The work examines the set of theoretical, methodological and practical aspects of the organization of accounting, taxation and control of payroll calculations. The theoretical and practical principles of accounting, taxation and control of payroll calculations and determining directions for their improvement with the use of tax consulting have been determined.
Tax advice on accounting, taxation and control of labor remuneration
Keywords: облік; оподаткування; контроль оплати праці; фонд оплати праці; податок на доходи фізичних осіб; оптимізація; accounting; taxation; payroll control; payroll; personal income tax; optimization