Фінансова статистика (Свідоцтво про реєстрацію авторського права на твір № 96793) - Краєвський, Володимир Миколайович; Остапенко, Яна Олександрівна; Параниця, Надія Володимирівна (Міністерство розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України, 2020)
Навчальний посібник охоплює основні теми дисципліни «Фінансова статистика».

The textbook covers the main topics of the discipline "Financial Statistics".
Keywords: предмет фінансової статистики; методи фінансової статистики; показники фінансової статистики; сектори економіки; економічні операції; subject of financial statistics; methods of financial statistics; indicators of financial statistics; sectors of the economy; economic transactions