Взаємодія банківського та реального секторів економіки в сучасних умовах (Свідоцтво про реєстрацію авторського права на твір № 81268) - Параниця, Надія Володимирівна (Міністерство економічного розвитку і торгівлі України, 2018)
У роботі проаналізовано теоретичні основи банківського і реального сектору економіки та сутності її взаємодії в сучасних умовах. Визначено наукові підходи, які розкривають розуміння та сутність понять механізму взаємодії банківського і реального секторів та його реалізації.

The work analyzes the theoretical foundations of the banking and real sectors of the economy and the essence of their interactions in everyday minds. Scientific approaches are identified that reveal the wisdom and essence of understanding the mechanism of interaction between the banking and real sectors and its implementation.