Напрями підвищення ефективності адміністрування ЄСВ органами ДПС України - Сапожнікова, Ліна Олександрівна; Sapozhnikova, Lina Oleksandrivna (Ірпінь, 2023)
У дипломній роботі проведено дослідження сучасного стану справляння ЄСВ в Україні та визначення напрямів удосконалення його справляння в сучасних умовах. За результатами дослідження сформульовані шляхи вдосконалення адміністрування ЄСВ органами ДПСУ.

In the diploma work, a study of the current state of the implementation of the EUS in Ukraine and the identification of directions for improving its implementation in modern conditions were carried out. According to the results of the study, ways of improving the administration of the EWS by the bodies of the DPSU were formulated.
Areas of increasing the efficiency of the administration of the EUS by the bodies of the DPS of Ukraine
Keywords: єдиний соціальний внесок; недоїмка; мінімальна заробітня плата; Пенсійний фонд України; облік; Єдиний державний реєстр; single social contribution; underpayment; minimum wage; Pension Fund of Ukraine; accounting; Unified State Register