Інформаційні технології у сфері банківського бізнесу - Кравченко, Дарія Валентинівна (Ірпінь, 2025)
Дослідження надає теоретичну основу для розробки інноваційних стратегій в банківському секторі, спрямованих на оптимізацію процесів управління, підвищення ефективності та якості обслуговування клієнтів в умовах швидкого технологічного розвитку. Розроблені методики дозволяють оптимізувати бізнес-процеси, підвищити ефективність роботи та задовольнити зростаючі потреби клієнтів у цифрових сервісах.

The study provides a theoretical basis for developing innovative strategies in the banking sector aimed at optimizing management processes, increasing the efficiency and quality of customer service in the context of rapid technological development. The developed methods allow optimizing business processes, increasing work efficiency, and meeting the growing needs of customers in digital services.
Keywords: інформаційні технології; цифровий банкінг; штучний інтелект; блокчейн; банківський бізнес; information technologies; digital banking; artificial intelligence; blockchain; banking business