Технологія аналізу фінансового стану в системі протидії неплатоспроможності - Ткаченко, Сергій Олександрович; Назаренко, Ігор Віталійович (Вінниця : ХНУВС, 2023)
Відзначено, що технологія аналізу фінансового стану повинна вироблятися в наступній послідовності: перевірка якості вихідної інформації, попередній огляд фінансового становища суб’єкта, оцінка й аналіз майнового стану, оцінка фінансового стану, оцінка фінансових результатів, прогнозування фінансового стану.

It was noted that the technology of financial condition analysis should be developed in the following sequence: checking the quality of source information, preliminary review of the subject's financial condition, assessment and analysis of property condition, assessment of financial condition, assessment of financial results, forecasting of financial condition.
Keywords: фінансовий стан; фінансова стійкість; фінансова безпека; financial position; financial stability; financial security