Вплив стратегічного наративу компанії на споживчу поведінку представників різних вікових груп споживачів - Шиявко, Єгор Олегович; Shyyavko, Yehor Olehovych (Ірпінь, 2024)
Досліджено споживчу поведінку як об’єкт психологічних досліджень, теоретичні аспекти феномену стратегічного наративу. Виявлено фактори впливу на поведінку споживача. Проведено емпіричне дослідження впливу стратегічного наративу на споживчу поведінку представників різних вікових груп. Здійснено експериментальне дослідження впливу стратегічного наративу на споживчу поведінку представників різних вікових груп. Розроблено методичні рекомендації щодо використання сторітелінгу як технології психологічного впливу на вибір стратегії поведінки споживача та програму тренінгової роботи щодо психологічного впливу стратегічних наративів на поведінку споживача.

Consumer behavior as an object of psychological research, theoretical aspects of the phenomenon of strategic narrative are studied. Factors influencing consumer behavior have been identified. An empirical study of the influence of the strategic narrative on the consumer behavior of representatives of different age groups was conducted. An experimental study of the influence of the strategic narrative on the consumer behavior of representatives of different age groups was carried out. Methodical recommendations on the use of storytelling as a technology of psychological influence on the choice of consumer behavior strategy and a training program on the psychological influence of strategic narratives on consumer behavior have been developed.
The influence of the company's strategic narrative on the consumer behavior of representatives of different age groups of consumers
Keywords: стратегічні наративи; сторітелінг; поведінка споживача; бізнес-стратегія; психологічна корекція; strategic narratives; storytelling; consumer behavior; business strategy; psychological correction