Теорія держави і права в контексті модернізації юридичної освіти в Україні - Шевченко, Анатолій Євгенійович; Старостюк, Алла Вікторівна (Ужгородський національний університет, 2015)
Авторами акцентується увага на актуальності важливих питань в контексті формування, розвитку і закріплення нового юридичного мислення, високого рівня професіоналізму, правової культури, необхідності ствердження режиму законності та правопорядку в суспільстві.

The authors focus on the relevance of important issues in the context of the formation, development and consolidation of a new legal thinking, a high level of professionalism, legal culture, the need to affirm the rule of law and law and order in society.
Keywords: теорія держави і права; теорія держави; теорія права; правова культура; правосвідомість; юридична діяльність; розвиток суспільства; theory of state and law; theory of the state; theory of law; legal culture; legal consciousness; legal activity; development of society