Соціально-психологічний тренінг як засіб покращення ментального здоров’я співробітників бізнес-організації - Кушнєрьова, Юлія Петрівна; Пєтухова, Ірина Олексіївна (Державний податковий університет, 2025)
У тезі розглядається поняття соціально-психологічний тренінг, який є засобом покращення ментального здоров’я особистості в бізнес сфері.

The thesis examines the concept of socio-psychological training, which is a means of improving the mental health of an individual in the business sphere.
Keywords: соціально-психологічний тренінг; ментальне здоров’я; бізнес-організація; персонал; socio-psychological training; mental health; business organization; personnel