Державний борг України: проблеми обслуговування та управління - Найдьон, Юрій Олегович (Ірпінь, 2025)
Одержані результати можуть використані у виробленні підходів щодо формування, управління та обслуговування державного боргу.

The obtained results can be used in the development of approaches to the formation, management and servicing of public debt.
Keywords: державний борг; боргова політика; управління та обслуговування державного боргу; боргові індикатори; боргова безпека; public debt; debt policy; public debt management and servicing; debt indicators; debt security