Синергетичні драйвери розвитку обліку, податкового аудиту та бізнес-аналітики - Міністерство фінансів України; Державний податковий університет; Факультет податкової справи, обліку та аудиту (Державний податковий університет, 2025)
До збірника увійшли тези доповідей учасників IV Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції «Синергетичні драйвери розвитку обліку, податкового аудиту та бізнес-аналітики». Публікації відображають результати наукових пошуків авторів, присвячені висвітленню актуальних питань, пов’язаних з бухгалтерським обліком, оподаткуванням та бізнес-аналітикою; реформами в управлінні публічними фінансами; обліково інформаційними системами; моделюванням та управлінням соціально економічними процесами; повоєнним економічним відновленням бізнесу, територіальних громад і регіонів України; з глобальними тенденціями та перспективами розвитку світової економіки й України.

The collection includes abstracts of reports by participants of the IV International Scientific and Practical Internet Conference “Synergetic Drivers of the Development of Accounting, Tax Audit and Business Analytics”. The publications reflect the results of the authors’ scientific research, dedicated to elucidating topical issues related to accounting, taxation and business analytics; reforms in public finance management; accounting information systems; modeling and management of socio-economic processes; post-war economic recovery of business, territorial communities and regions of Ukraine; with global trends and prospects for the development of the world economy and Ukraine.
Keywords: податковий облік; обліково-інформаційні системи; фінансовий контроль; податковий аудит; соціально-економічні процеси; податкові ризики; бізнес; моделювання; оподаткування; публічні фінанси; tax accounting; accounting and information systems; financial control; tax audit; socio-economic processes; tax risks; business; modeling; taxation; public finances