Організаційно-методичні підходи до аудиту та аналізу грошових потоків підприємства - Сепік, Ольга Сергіївна; Sepik, Olha Serhiivna (Ірпінь, 2024)
У дипломній роботі розглянуто теоретико-методичні підходи до аудиту та аналізу грошових потоків підприємства, проведення аналізу господарської діяльності компанії, з метою виявлення стану господарських процесів та дослідження заходів щодо підвищення платоспроможності, ліквідності та управління грошовими потоками. Базою дослідження є ПрАТ «ГАЛИЧИНА-АВТО».__

The thesis deals with theoretical and methodological issues approaches to the audit and analysis of the company's cash flows, conducting analysis of the company's economic activity, in order to identify the state business processes and research measures to increase solvency, liquidity and cash flow management. The basis of the research is PJSC "HALYCHYNA-AVTO".
Organizational and methodological approaches to the audit and analysis of cash flows of the enterprise
Keywords: грошові потоки; надходження; витрати; фінансовий стан; аналіз; аудит; коефіцієнт; ліквідність; платоспроможність; Звіт незалежного аудитора; ефективність використання; cash flows; receipts; expenses; financial condition; analysis; audit; coefficient; liquidity; solvency; Report of the independent auditor; efficiency of use