Обліково-аналітичне забезпечення управління запасами суб’єкта господарювання - Орлов, Микита Олександрович (Ірпінь, 2025)
Автор у процесі дослідження розробив теоретико-методичні засади та практичні рекомендації щодо вдосконалення обліково-аналітичного забезпечення управління запасами, спрямованого на підвищення ефективності діяльності С(Ф)Г «Згода».

In the process of research, the author developed theoretical and methodological principles and practical recommendations for improving accounting and analytical support for inventory management, aimed at increasing the efficiency of the activities of the Zhoda S(F)G.
Keywords: запаси; управлінський облік; синтетичний облік; предмети праці; матеріально-виробничі запаси; inventory; managerial accounting; synthetic accounting; labor items; material and production inventory