Митне оподаткування в Україні та його роль у формуванні доходів бюджету - Титюк, Петро Олександрович; Tytyuk, Petro Oleksandrovych (Ірпінь, 2024)
Сформульовані висновки в дослідженні питань митного оподаткування в Україні та його ролі у формуванні доходів

Formulated conclusions in the study of issues of customs taxation in Ukraine and its role in income generation
Customs taxation in Ukraine and Its role in budget revenue formation
Keywords: митні платежі; фіскальна роль; Державний бюджет; доходи бюджету; податок на додану вартість; акцизний податок; мито; сustoms payments; fiscal role; State budget; budget revenues; value-added tax; excise tax; duty