Розвиток ринку страхових послуг в Україні - Печений, Андрій Миколайович (Ірпінь, 2025)
В умовах економічної нестабільності страхові послуги набувають особливої важливості як механізм захисту від ризиків, що можуть виникнути в бізнесі та приватному житті. Зростання потреби у страхуванні вимагає дослідження чинників, що впливають на розвиток цього ринку. Регулярні зміни в українському законодавстві, що стосується страхування, створюють нові виклики та можливості для розвитку ринку.

In conditions of economic instability, insurance services are gaining special importance as a mechanism for protection against risks that may arise in business and private life. The growing need for insurance requires research into the factors influencing the development of this market. Regular changes in Ukrainian legislation related to insurance create new challenges and opportunities for market development.
Keywords: ринок страхових послуг; страхове регулювання; страхові премії; автоматизація; insurance market; insurance regulation; insurance premiums; automation