Коваленко Юлія Михайлівна - Наукова бібліотека Державного податкового університету (Ірпінь, 2023)
Покажчик продовжує серію «Портрети вчених Державного податкового університету». Присвячується доктору економічних наук, професору, академіку Академії економічних наук України, Відміннику освіти України, професору кафедри фінансових ринків та технологій Державного податкового університету Коваленко Юлії Михайлівні. Покажчик містить біографічний нарис про життя та професійну діяльність Ю. М. Коваленко, нагороди, почесні звання та відзнаки, фотофакти, хронологічний покажчик наукових праць, а також автореферати дисертацій, що захищені під керівництвом Ю. М. Коваленко, алфавітний покажчик назв праць, іменний покажчик.
Keywords: біобібліографічний покажчик; біографічний нарис