Проблеми і перспективи розбудови інфраструктурного потенціалу фінансового ринку в умовах економічних шоків (Свідоцтво про реєстрацію авторського права на твір № 89594) - Чуницька, Ірина Іванівна (Міністерство економічного розвитку і торгівлі України, 2019)
Статтю присвячено систематизації проблем розвитку інфраструктурного потенціалу фінансового ринку та пошуку шляхів їх вирішення в умовах економічних шоків.

The article is devoted to the systematization of the problems of developing the infrastructure potential of the financial market and finding ways to solve them in conditions of economic shocks.
Keywords: фінансовий ринок; ринок цінних паперів; страховий ринок; інфраструктурний потенціал фінансового ринку; financial market; securities market; insurance market; financial market infrastructure potential