Підвищення ефективності експортно-імпортних операцій ТОВ «Авіабудсервіс» - Цибульський, Олександр Ігорович (Ірпінь, 2025)
У ході роботи було розкрито поняття обґрунтування теоретико-методичних підходів та розробки практичних рекомендацій з підвищення ефективності зовнішньоекономічної діяльності ТОВ «Авіабудсервіс».

The work revealed the concept of substantiation of theoretical and methodological approaches and development of practical recommendations for increasing the efficiency of foreign economic activities of LLC "Aviabudservice".
Keywords: правління; імпорт; експорт; зовнішньоекономічна діяльність; оптимізація витрат; management; import; export; foreign economic activity; cost optimization