Економічна статистика: проблеми та перспективи розвитку - Остапенко, Яна Олександрівна; Ковальчук, Юлія Іванівна (Тернопільський національний економічний університет, 2018)
Визначено важливість та місце економічної статистики серед статисти галузей статистики. Висвітлено проблеми та розкрито перспективи її розвитку.

The importance and place of economic statistics among statistical branches of statistics is determined. The problems and prospects of its development are highlighted.
Keywords: статистика; економічна статистика; проблеми економічної статистики; statistics; economic statistics; problems of economic statistics