Економічна ефективність міжнародних грантів у проєктах міської співпраці - Кравцов, Юрій Олександрович (Ірпінь, 2026)
Аналіз тенденцій розвитку в теоретичному обґрунтуванні та практичній оцінці економічної ефективності міжнародних грантів у проєктах міської співпраці м. Львів та розроблення рекомендацій щодо підвищення результативності їх використання у контексті забезпечення сталого розвитку територіальної громади

Analysis of development trends in the theoretical substantiation and practical assessment of the economic efficiency of international grants in urban cooperation projects in Lviv and development of recommendations for increasing the effectiveness of their use in the context of ensuring sustainable development of the territorial community
Keywords: грант; економічний потенціал; програма; донори; проєкт; місто; територіальна громада; grant; economic potential; program; donors; project; city; territorial community