Розробка мобільного гаманця з використанням технології блокчейн під ОС Android - Крупич, Дмитро Сергійович (Ірпінь, 2025)
Процес розробки мобільного додатку для інвесторів, призначеного для спрощення та поліпшення доступу інвесторів до фінансових ринків, а також для зручного та ефективного управління фінансовими активами. Одержані результати можуть бути використані крипто інвесторами для ефективного керування своїми криптовалютними активами та дозволять користувачам додавати, видаляти та відстежувати свої активи, отримувати актуальну інформацію про ринки, аналізувати графіки цін та здійснювати розумні інвестиційні рішення.

The process of developing a mobile application for investors, designed to simplify and improve investors' access to financial markets, as well as for convenient and efficient management of financial assets. The results obtained can be used by crypto investors to effectively manage their cryptocurrency assets and will allow users to add, delete and track their assets, receive up-to-date information about the markets, analyze price charts and make smart investment decisions.
Keywords: інвестиції; криптовалюти; NFT; мобільний додаток; flutter; dart; Android Studio; Clean Architecture