Методи прогнозування витрат на виробництво - Остапенко, Яна Олександрівна (Національний університет державної податкової служби України, 2010)
Розглянуто та проаналізовано методи прогнозування витрат на виробництво.

Reviewed and analyzed the methods of forecasting production costs.
Keywords: витрати на виробництво; аналіз витрат на виробництво; методи прогнозування; постійні витрати; змінні витрати; лінійна залежність повних виробничих витрат; production costs; analysis of cost of production; forecasting methods; fixed costs; variable costs; linear dependence of the full production costs