Контроль експортно-імпортних операцій - Дємєнтьєва, Юлія Дмитрівна; Dyemyentyeva, Yuliya Dmytrivna (Ірпінь, 2024)
У роботі розглянуто питання обґрунтування теоретичних і практичних аспектів організації обліку і аудиту у сфері ЗЕД, розробці шляхів удосконалення зовнішньоекономічної діяльності. Базою дослідження є процес організації бухгалтерського обліку та аудиту зовнішньоекономічної діяльності в ПАТ "ІНТЕРПАЙП НТЗ".

The work examines the issue of substantiation of theoretical and practical aspects of the organization of accounting and auditing in the field of foreign trade, development of ways to improve foreign economic activity. The basis of the study is the process of organizing accounting and auditing of foreign economic activity in INTERPIPE NTZ PJSC.
Control of export-import operations
Keywords: контроль; експорт; імпорт; суб’єкт контролю; об’єкт контролю; принципи здійснення контролю; способи контролю; методи контролю; control; export; import; control subject; control object; control principles; control methods; control methods