Модель обслуговування гостей гірськолижного готелю - Абдул, Карім Мохаммадович; Abdul, Karim Mokhammadovych (Ірпінь, 2024)
В роботі досліджено моделі обслуговування гостей гірськолижного готелю. Визначено теоретичні аспекти організації обслуговування гостей в гірськолижних готелях. А також виявлено проблеми та шляхи вдосконалення моделі обслуговування гостей гірськолижного готелю в умовах сучасних викликів

The work examines models of service for guests of a ski hotel. The theoretical aspects of the organization of guest service in ski hotels are defined. And problems and ways of improving the model of service for guests of a ski hotel in the conditions of modern challenges were also revealed
Ski hotel guest service model
Keywords: гірськолижний готель; обслуговування; модель; послуги; ski hotel; service; model; services