Лінгвокультурологічні засади мовознавчих досліджень (Свідоцтво про реєстрацію авторського права на твір № 86477) - Марчук, Людмила Миколаївна; Сукаленко, Тетяна Миколаївна; Вдовиченко, Наталія Володимирівна; Сірант, Алла Миколаївна (Міністерство економічного розвитку і торгівлі України, 2019)
Монографічне дослідження охоплює коло лінгвокультурологічних питань, пов'язаних із загостренням інтересу до феномена культури і проблем мовної особистості.

The monographic study covers a range of linguistic and cultural issues related to the growing interest in the phenomenon of culture and the problems of linguistic personality.
Keywords: культурологічні питання; лінгвістика; мовна культура; cultural issues; linguistics; language culture