Обліково-аналітичне забезпечення управління ефективністю бізнесу - Мискін, Юрій Ігоревич; Краєвський, Володимир Миколайович; Паянок, Тетяна Миколаївна; Мискіна, Оксана Олександрівна; Іщенко, Віталій Вікторович; Вільчинський, Олександр Миколайович; Паянок, Тетяна (Державний податковий університет, 2025)
У навчальному посібнику висвітлено теоретичні засади та прикладні аспекти формування обліково-аналітичного забезпечення управління ефективністю бізнесу в умовах цифровізації, глобалізації ринків і посилення конкуренції. Видання містить вісім тематичних розділів, які подані в білінгвальному форматі. Призначений для студентів, викладачів і фахівців у сфері обліку, фінансів та менеджменту, які прагнуть здобути компетентності з підвищення ефективності управління бізнесом.
Keywords: обліково-аналітичне забезпечення; ефективність бізнесу; управління; цифровізація; глобалізація; конкуренція; менеджмент; accounting and analytical support; business efficiency; management; digitalization; globalization; competition; management