Розробка Telegram-боту мовою Java. - Тутик, Олександр Вікторович; Tutyk, Oleksandr Viktorovych (Ірпінь, 2024)
Cтворення телеграм-боту на мові програмування Java. Проаналізовано переваги різних підходів до створення архітектури бота, включаючи обробку оновлень (updates), команд і запитів користувачів. Розглянуто різні способи забезпечення надійності та масштабованості бота, що включало використання багатопоточності та ефективного управління ресурсами.
Development of a Telegram bot in Java
Creating a Telegram bot in the Java programming language. The advantages of different approaches to the creation of the bot architecture, including the processing of updates, commands and user requests, are analyzed. Different ways to ensure the reliability and scalability of the bot were considered, which included the use of multithreading and efficient resource management.
Keywords: розробка телеграм боту на мові програмування java; development of bot telegrams in java programming language