Індивідуалізації техніко-тактичної підготовки спортсменів у сучасній вільній боротьбі - Нещерецький, Артем Павлович (Ірпінь, 2026)
У даній дипломній роботі розглядаються питання щодо силових єдиноборств, а саме вільна боротьба, яка є одними з найдавніших і найдоступніших видів рухової активності, спрямованих перш за все на подолання опору, обтяження чи суперника. Ця специфічна особливість робить її цінним прикладним видом спорту та створює великі можливості для виховання сміливості, ініціативи, наполегливості та інших морально вольових якостей людини

This thesis examines issues related to power martial arts, namely freestyle wrestling, which is one of the oldest and most accessible types of physical activity, aimed primarily at overcoming resistance, burden or an opponent. This specific feature makes it a valuable applied sport and creates great opportunities for the development of courage, initiative, perseverance and other moral and volitional qualities of a person
Keywords: вільна боротьба; спорт; техніко-тактична підготовка; freestyle wrestling; sport; technical and tactical training