Аудит у системі державного внутрішнього фінансового контролю (Свідоцтво про реєстрацію авторського права на твір № 84009) - Мельник, Олена Петрівна (Міністерство економічного розвитку і торгівлі України, 2018)
У статті розкривається поняття внутрішнього аудиту як складової внутрішнього контролю, що здійснюється у системі державних органів, його сутність, проблеми становлення та шляхи, їх вирішення.

The article reveals the concept of internal audit as a component of internal control carried out in the system of state bodies, its essence, problems of formation and ways to solve them.
Keywords: аудит; внутрішній аудит; внутрішній контроль; audit; internal audit; internal control