Бюджетне планування та прогнозування як механізм реалізації бюджетно – податкової політики України - Демент’єва, Софія Максимівна; Dementieva, Sofiia Maksymivna (Ірпінь, 2024)
У роботі автор здійснив оцінку сучасного стану бюджетно – податкової політики держави, розробив рекомендації щодо напрямів подальшого вдосконалення бюджетного планування та прогнозування відповідно до стратегічних цілей бюджетно-податкової політики України

In the work, the author made an assessment of the current state of the budget and tax policy of the state, developed recommendations on directions for further improvement of budget planning and forecasting in accordance with the strategic goals of the budget and tax policy of Ukraine
Budget planning and forecasting as a mechanism for implementing the budget and tax policy of Ukraine
Keywords: бюджетне планування та прогнозування; бюджетно – податкова політика; доходи та видатки бюджету; бюджетний процес; фіскальні правила; budget planning and forecasting; budget - tax policy; budget revenues and expenditures; budget process; fiscal rules