Основні поняття сучасної алгебри - Семко, Микола Миколайович; Ярова, Оксана Анатоліївна; Скасків, Лілія Василівна (Ун-т ДФС України, 2020)
У навчальному посібнику викладені основні базові поняття, результати та методи сучасного курсу алгебри, що необхідні для подальшого більш глибокого вивчення курсу алгебри. Призначено для студентів математичного спрямування, викладачів та тих, кого цікавлять питання сучасної алгебри.

The textbook describes the main basic concepts, results and methods of the modern algebra course, which are necessary for further, more in-depth study of the algebra course. Intended for mathematics students, teachers and those interested in modern algebra.
Keywords: алгебра; алгебраїчні операції; algebra; algebraic operations