Специфіка митного регулювання ринку зерна - Овдієнко, Неля Анатоліївна; Ovdiyenko, Nelya Anatoliyivna (Ірпінь, 2024)
У роботі доведено питання аналізу сучасного стану митного регулювання ринку зерна в Україні та визначенні рекомендацій щодо його вдосконалення

The work proves the issue of analyzing the current state of customs regulation of the grain market in Ukraine and determining recommendations for its improvement
Specifics of customs regulation of the grain market
Keywords: митне регулювання; принципи митного регулювання; ринок зерна; ринок зернових культур; торгові відносини; customs regulation; principles of customs regulation; grain market; trade relations