Емісійна діяльність підприємств гірничодобувної промисловості з випуску корпоративних облігацій - Мельник, Олена Володимирівна; Якимчук, Т. П. (Фінанси підприємства, 2008)
Проведено аналіз емісійних процедур що до випуску корпоративних облігацій підприємствами гірничо добувної промисловості. Досліджено фінансові показники діяльності з метою визначення перспектив галузі щодо розвитку ринку корпоративних облігацій.

The authors of the article carried out analysis of emission features concerning corporate bond floating by the enterprises of mining industry. Financial indices of the activities are investigated with the purpose of specifying the prospects of the industry in the development of corporate bond market.
Keywords: фінансовий проєкт, управління проєктами, управління фінансами; financial project, project management, financial management