Організація та методика аудиту та аналізу податку на прибуток підприємств - Поломошнова, Аліна Анатоліївна; Polomoshnova, Alina Anatoliyivna (Ірпінь, 2024)
У роботі узагальнено теоретико-методичні підходи до організації та методики аудиту та аналізу податку на прибуток та напрямів їх удосконалення. - з'ясовано сутність податку на прибуток підприємства як об’єкта аудиту та аналізу; - здійснено загальну характеристику підприємства та аналіз показників фінансово-господарського стану ТОВ «Вінницький харчосмаковий комбінат» - розглянуто організацію та методику аудиту податку на прибуток ТОВ «Вінницький харчосмаковий комбінат»; - охарактеризовано напрями вдосконалення аудиту податку на прибуток підприємства.

The work summarizes the theoretical and methodological approaches to the organization and methodology of the audit and analysis of the income tax and directions for their improvement. - the essence of the company's income tax as an object of audit and analysis is clarified; - the general characteristics of the enterprise and the analysis of indicators of the financial and economic condition of Vinnytsia Food and Beverage Combine LLC were carried out - the organization and methodology of the income tax audit of "Vinnytsia Food and Beverage Factory" LLC were considered; - directions for improvement of the company's income tax audit are described.
Organization and methodology of audit and analysis of corporate income tax
Keywords: прибуток; податок на прибуток; аналіз; аудит; profit; income tax; analysis; audit