Досвід, проблеми та шляхи вдосконалення наукової роботи студентів у ВНЗ - Авраменко, Наталія Леонідівна; Сагайдак, Ірина Степанівна; Жданова, Вікторія Генадіївна; Ірина Сагайдак; Авраменко Наталія (УжНУ «Говерла», 2013)
В даній роботі, на прикладі кафедри техногенно-екологічної безпеки Національного університету державної податкової служби України, розглянуто досвід залучення студентів (курсантів) до науково-дослідної роботи. Проаналізовані результати діяльності наукового товариства студентів (курсантів), наукового клубу «ЕКО» та наукового гуртка «Innovation». З метою підвищення ефективності наукової роботи запропоновані шляхи удосконалення її організації.

In this work, on the example of the Department of technogenic and ecological security of the National University of State Tax Service of Ukraine was considered the experience of engaging students (cadets) to the research work. The analyzed results of the scientific community with students (cadets), Science Club «ECO» and science club «Innovation». In order to improve the scientific paper suggests ways to improve their organization.
Keywords: наукове товариство; науковий клуб; науковий гурток; наукові заходи; наукові праці студентів; Scientific Society; Science Club; scientific group; scientific activities; research work of students