Розробка вебсайту та чат-боту для бронювання столиків у ресторані - Азарянський, Михайло Вікторович (Ірпінь, 2025)
Проведення аналізу існуючих рішень у сфері бронювання столиків у ресторанах; визначення вимог до вебсайту та чат-боту з урахуванням потреб клієнтів та ресторанного бізнесу; розробка вебсайту з інтерактивним інтерфейсом для зручного бронювання столиків; створення чат-боту для спрощення процесу бронювання через месенджер; тестування розробленої системи та оцінка її ефективності

Conducting an analysis of existing solutions in the field of restaurant table reservations; determining requirements for a website and chatbot taking into account the needs of customers and the restaurant business; developing a website with an interactive interface for convenient table reservations; creating a chatbot to simplify the booking process via messenger; testing the developed system and evaluating its effectiveness
Keywords: ресторан; бронювання; столик; онлайн; доступність; зручність; інформація; меню; restaurant; reservation; table; online; availability; convenience; information; menu