Самовдосконалення як соціально-психологічний механізм прогресивних змін особистості - Курта, Анна Володимирівна; Пєтухова, Ірина Олексіївна (Державний податковий університет, 2025)
У тезі розглядається поняття самовдосконалення особистості.

The thesis the concept of self-improvement of the individual is considered.
Keywords: самовдосконалення; соціально-психологічний механізм; особистість; self-improvement; social and psychological mechanism; personality