Статистичний аналіз підприємств готельного господарства та прогнозування його розвитку - Остапенко, Яна Олександрівна (Миколаївський національний університет імені В.О. Сухомлинського, 2015)
У статті проведено статистичний аналіз підприємств готельного господарства. Висвітлено позитивні та негативні сторони тенденції функціонування зазначених підприємств. За допомогою методу екстраполяції здійснено прогноз розвитку готелів та аналогічних засобів розміщення в Україні.

The paper conducted a statistical analysis of the business hotel industry. The article deals with the positive and negative aspects of these trends functioning enterprises. By means of extrapolation made forecast of hotels and similar accommodation facilities in Ukraine.
Keywords: готельне господарство; підприємства готельного господарства; готелі та аналогічні засоби розміщення; статистичний аналіз; прогнозування; екстраполяція; Hospitality; Hospitality Management businesses; hotels and similar accommodation; statistical analysis; forecasting; extrapolation