Фінансова звітність та її використання для оцінки фінансового стану підприємства - Кравчук, Анна Олександрівна (Ірпінь, 2025)
The essence and content of the study of theoretical aspects and practical application of the tools for assessing the financial condition of an enterprise based on financial reporting are disclosed. Based on the results of the study, practical recommendations are formulated to improve the financial performance of enterprises. The results obtained can be used by enterprises, organizations and institutions
Розкрито сутність і зміст вивчення теоретичних аспектів та практичне застосування інструментарію оцінки фінансового стану підприємства на основі фінансової звітності. За результатами дослідження сформульовані практичні рекомендації для покращення фінансових показників діяльності підприємств. Одержані результати можуть бути використані підприємствами, організаціями та установами
Keywords: фінансова звітність; фінансові показники; ліквідність; оборотність; рентабельність; платоспроможність; financial statements; financial indicators; liquidity; turnover; profitability; solvency